آموزش راه اندازی ماژول آمپلی فایر 2x40W کلاس D با تراشه CS8673E ایرانیک
ماژول آمپلیفایر (Amplifier Module) یکی از اجزای پرکاربرد در سیستمهای صوتی است که وظیفه تقویت سیگنال صوتی ورودی و تبدیل آن به سیگنالی با قدرت بالاتر برای راهاندازی بلندگوها یا سایر خروجیهای صوتی را بر عهده دارد. در این مقاله، مراحل راهاندازی، نکات فنی، و ملاحظات مربوط به استفاده از ماژول آمپلیفایر را بررسی میکنیم.
ماژول آمپلی فایر 2x40W کلاس D با تراشه CS8673E ایرانیک با هدف راه اندازی راحت و استفاده سریع برای کاربران طراحی و تولید شده است. بنابراین راه اندازی این ماژول بسیار سریع و راحت خواهد بود. برای راه اندازی و استفاده از این ماژول کافیست از دیاگرام زیر پیروی کنیم:
ترمینال تغذیه: تغذیه این ماژول توسط ولتاژی بین 12 تا 24 ولت تامین میشود و مادامی که در این بازه ولتاژی باشیم ماژول عملکرد مناسبی خواهد داشت. فقط باید به پلاریته ولتاژ دقت کنیم و جای سیم مثبت و منفی را برعکس وصل نکنیم.
ورودی صدا: این ماژول از دو نوع ورودی صدا پشتیبانی میکند: 1- اتصال توسط جک 3.5 میلی متری صدا استریو 2- اتصال توسط سیم لحیم شده به روی برد به صورت مستقیم. تفاوتی نمیکند از کدام روش استفاده میکنید فقط کافیست سیم های GND، کانال راست و کانال چپ را به درستی و در جای صحیح لحیم کنید. طبیعیست استفاده از جک 3.5 میلی متری ساده تر است.
ولوم کنترل صدا: این ماژول توانایی کنترل صدا از طریق ولومی که روی برد تعبیه شده است را دارد و کاربران میتوانند بسته به نیازشان میزان صدا را کنترل کنند. وجود این ولوم راحتی بیشتر عملکرد این ماژول را تنظیم می کند و استفاده آن را برای مصارف بیشتری گسترش میدهد.
بلندگوهای سمت راست و چپ: طبیعیست آخرین بخش این ماژول بلندگوهای سمت راست و چپ هستند که باید در ترمینال مناسب نصب شوند تا عملکرد صحیحی داشته باشند. در صورتی که بلندگوها جا به جا نصب شوند صدای کانال سمت راست از بلندگوی سمت چپ شنیده خواهد شد که این اشتباه است.
همانطور که مشاهده کردید راه اندازی و استفاده از این ماژول بسیار ساده است و نیازمند دانش خاصی نیست اما در صورتی که سوالی در مورد این آموزش داشتید در بخش نظرات ثبت کنید تا پاسخ داده شود.