اخبار تکنولوژی

با روش‌های آزمایش مادربردهای صنعتی ایسوس آشنا شوید

در جهان صنعت، اطمینان از پایداری و دوام در شرایط سخت، یکی از مهم‌ترین ملاک‌های انتخاب مادربرد است. ایسوس هم به‌منظور حصول اطمینان از کیفیت این رده از محصولات، حتی در ارزان‌ترین مدل‌های خود نیز آزمایش‌هایی سخت را برای اطمینان از سازگاری و امنیت انجام می‌دهد. مادربردهای تولید شده ایسوس با بیش از 1000 دستگاه دیگر سازگاری دارند و حداقل 7000 ساعت آزمایش دوام و پایداری بر روی آنها انجام می‌‌شود.

 

آزمایشات اندازه‌گیری حرارت

افزایش دما ریسک از کار افتادن سیستم را افزایش می‌دهد، بنابراین ایسوس، مادربردهای خود را در معرض آزمایش‌های مختلف گرمایی قرار می‌دهد. در این صورت، مشتری می‌داند که چه سیستم خنک‌کننده‌ای را در چه شرایطی برای هر مادربرد نیاز دارد.

 

آزمایش رطوبت و دما

اثرات دما و رطوبت برای محاسبات عمل‌کرد در دنیای واقعی یکی از عوامل مهم به‌شمار می‌آید. به همین دلیل ایسوس مادربردهای خود را چندین بار در معرض آزمایش‌های دما و رطوبت قرار می‌دهد تا مشتریان درهنگام خرید بدانند که می‌توانند در هر شرایطی از آنها استفاده کنند.

 

آزمایش شوک گرمایی

ایسوس در آزمایش‌های خود مادربردها را در معرض تغییر ناگهانی گرمای محیط قرار می‌دهد تا نشان دهد که با هرگونه تغییر محیطی حتی ناگهانی، سازگار هستند.

 

آزمایش آکوستیک

میزان «نویز» تمامی مادربردهای ایسوس در محیط آزمایشگاه سنجیده می‌شود تا میزان صدای مزاحم آنها به حداقل کاسته شود و این به معنی محیط آرامتر و بی‌صداتر برای کار است.

 

آزمایش سقوط

سقوط قطعات بر روی زمین واقعیتی است که ممکن است برای هر کاربری پیش آید. به همین دلیل ایسوس، هم خود قطعات و بسته‌بندی آنها را در معرض آزمایش سقوط قرار می‌دهد تا مطمئن شود که در شرایط خاص دوام خواهند آورد.

 

آزمایش لرزش و شوک در حالت خاموش

یکی از مشکلات باربری و حمل و نقل محصولات سخت‌افزاری، لرزش‌هایی است که در هنگام جابجایی به کالاها وارد می‌شود. ایسوس مادربردهای خود را حتی برای این شرایط نیز آزمایش می‌کند تا در هنگام حمل‌ونقل آسیبی به آنها وارد نشود.

 

منبع

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا